2024: nieuwjaarswensen, nieuw bloed en goede voornemens

Dit artikel delen...

L.S. of lectori salutem, heil aan de lezer!

Bij de start van een nieuw jaar horen niet alleen goede voornemens, maar eerst en vooral wensen, “beste” wensen.

De belangrijkste wens is uiteraard een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal, voor jou, voor mij, voor iedereen in onze omgeving. Maar ook voor Theoma. En of Theoma gezond is? Theoma bloeit! Want Theoma is gegroeid! Mr. Rik Tanghe en Mr. Charlotte Vanhoorne hebben ons team vervoegd. Mr. Rik Tanghe breidt niet alleen het kennisgebied van het kantoor uit met arbeids- en sociaal recht, maar consolideert ook onze bestaande kennis inzake contractenrecht, met in het bijzonder handelshuur en brouwerijcontracten. Mr. Charlotte Vanhoorne van haar kant maakt intussen deel uit van ons departement verzekeringen en aansprakelijkheid. Beiden hebben elk reeds meer dan 30 jaar ervaring als advocaat op de teller. Behoorlijk wat extra jaren ervaring dus voor Theoma! Dit allemaal ten dienste van de cliënten van ons kantoor.

Wat hebben wij in petto voor 2024?

Vooreerst: deure doen, zoals we tot nu gedaan hebben. Ons volop inzetten voor ons cliënteel.

Vervolgens verder zoeken naar innovatieve oplossingen voor ons doelpubliek. Dit jaar hopen wij handelshuur.com definitief te lanceren. Een internet applicatie, welke zowel de huurder als de verhuurder van een handelspand leidt langsheen het hindernissenparcours welk de Wet op de Handelshuur voor hen uitzet. Met:

  • mogelijkheid voor opmaak van een huurovereenkomst op maat;
  • het opvolgen van alle termijnen en formaliteiten waarmee een huurder en een verhuurder over de duur van de huurovereenkomst, in het bijzonder bij de aanvraag van de huurhernieuwing, geconfronteerd worden;
  • de invordering van onbetaalde huurgelden;
  • de indexering van huurgelden; …

Nog andere voornemens? Jawel, want we voorzien ook dit jaar nieuwe opleidingen te organiseren voor vastgoedmakelaars, bouwpromotoren en verzekeraars. Kennis delen zit Theoma immers in het DNA.

Niets dan beste wensen en goede voornemens dus bij de start van dit nieuwe jaar!

Je kapoen, Ivan Coppens, 1 januari 2024


Dit artikel delen...