Trump met corona aan beademingstoestel

Dit artikel delen...

@RealDonaldTrump heeft onmiddellijk een tweet rondgestuurd: “Bruges lawfirm spreading fake news!” Wat is er van aan? Niets natuurlijk, maar “Trump” en “Corona” zijn nu eenmaal zoektermen die een miljoen keer meer ingevoerd worden in Google dan “Theoma” “advocaten” “Brugge”. Blijkbaar heb ook jij deze zoektermen ingetikt, want anders was je niet op deze pagina terecht gekomen of had je dit artikel niet aangeklikt.

Nochtans is de kans dat “Theoma” “advocaten” “Brugge” je nuttige info oplevert vele malen groter dan het zoveelste bericht over de strapatsen van een Amerikaanse president die niet goed weet hoe hij corona aanpakt. Want “Theoma” “advocaten” “Brugge” brengt je naar een advocatenkantoor dat je kan bijstaan en adviseren als jij met problemen geconfronteerd wordt in je gezin of in je onderneming. “Brugge” hoef je trouwens niet in te voeren als zoekterm, vermits wij ook online bereikbaar zijn, via een video applicatie op onze internetsite. Hiermee komen we tot bij jou, tegen een op voorhand gekend vast tarief.

Zoek verder op “Trump” en “corona”, maar weet dat er veel kans is dat je op fake news terecht komt. Zoek je op “Theoma” “advocaten”, weet dan dat je een betrouwbaar resultaat bekomt.


Dit artikel delen...