Een afspraak maken met een advocaat was nog nooit zo gemakkelijk.

Dit artikel delen...

Wij bij Theoma stellen ons tot doel laagdrempelig te zijn, snel toegankelijk en efficiënt. In deze spirit hebben wij een volgende stap gezet: via onze website kan je voortaan een afspraak maken, niet alleen voor een “online” ontmoeting, via videoconsultatie, maar ook een “offline” raadpleging op ons kantoor te Brugge.

Je vult je gegevens in, deelt ons mee in welke materie je een probleem hebt en omschrijft dit probleem. Je laadt eventuele documenten op die je ons wil voorleggen en duidt (eventueel) aan wie de tegenpartij is. Vervolgens zie je wie van Theoma je wanneer te woord kan staan en selecteer je het tijdstip dat je het beste schikt om tot bij ons te komen. Afspraak is gemaakt.

Kan het nog eenvoudiger? Wij kunnen ons meteen voorbereiden op onze afspraak, door de overgemaakte stukken reeds te bestuderen en voorafgaandelijk opzoekingen te doen. Zo verloopt de consultatie op ons kantoor efficiënt en kunnen wij je meteen een duidelijk advies verlenen. Dit is toch wat je van je advocaat verwacht?


Dit artikel delen...