Theoma neemt afscheid van Stieven Declerck

Dit artikel delen...

Vijf bijzonder uitdagende jaren heb ik gekend binnen Theoma advocatenkantoor. Vijf jaren waarin ik mij ook ten volle heb ingezet in de bijstand en verdediging van de cliënten van het kantoor.

Blijkbaar is deze inzet voor buitenstaanders niet onopgemerkt gebleven, met als gevolg dat mij aangeboden werd om over te stappen naar een private bouwpromotor. Een uitdaging die ik aanga vanaf 12 augustus.

Meteen is dit ook mijn vertrek uit Theoma advocatenkantoor. Een vertrek waarbij niemand verweesd achtergelaten wordt. Over de voorbije jaren was ik immers getuige van de niet aflatende inzet, gedrevenheid en gedegen vakkennis van de overige leden van het kantoor, wat niet zal veranderen in de toekomst.

Ik wil iedereen waarmee ik in de voorbije jaren heb samengewerkt persoonlijk danken voor de goede samenwerking en vooral voor de erkentelijkheid die ik telkens weer bij elk van onze cliënten heb ervaren.

Stieven Declerck


Dit artikel delen...